Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Son yıllarda popülaritesi mütezayit natürel malzemeler ortada yerini vadi tuz lambası, Himalaya tuzu gibi saf tuz kaynaklarından elde edilmesi cihetiyle çokça yeğleme ediliyor. Tuz lambasının faydaları da dilden dile dolanıyor.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu kabilinden natürel tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, yürekine yerleştirilen ampulün sıcaklığı sebebiyle hafifçe ısınıyor ve bu sayede ortama menfi iyonlar yayılmasını esenlarken aynı zamanda düzlemın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Olumlu iyonlar kan kan dolaşımıını haşatleştirir ve oksijenin beyne erişmesinı zorlaştırır. şeb lambası olarak kullanılan tuz lambası, artı iyonları yok ederek daha sıkıntı ve dinlendirici bir uykuya ortam hazırlar.

Alerji ve astım üzere durumlarda dahi destekleyici tesirleri olduğu biliniyor. Tabii hakeza ağır ve süreğen bir rahatsızlığınız var ise tuz lambasını kullanmaya hüküm vermeden önce behemehâl doktorunuza müşavirız gerekiyor, bizlerden biçimırlatması.

Hem dekoratif ışıklandırma hem de tün lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazandırabilirsiniz.

Tuz lambası aldim ama cali mi emin degilim. Anlasilabilmesi icin kirmaya mi calismaliyim baska yolu namevcut mu birde kaloriferdwn oturu kuru oluyo evimiz nemi eksiye cekmez degil mi

8. Kas ve eklem vecalarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki bir tomar nemi kendine çekerek zeminın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, rutubet kadar sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal ağrılara, kas ve eklem vecalarına bol gelebiliyor, bu tür dertların azalmasına yardımcı oluyor.

En dürüst ve faydalı natürel tuz lamba seçimi kucakin lütfen 1 dakikanızı kocaoğlanrarak horda sizin dâhilin hazırladığımız kıryı okuyunuz.

Tuz lambası elde buyurmak ciğerin öncelikle tabii mineral kaynağı olan tuz lambası kayaç tuzları etki ile oyulur. Arkası sıra oyulan kayaç tuzunun yürekine bir lamba yahut mum yerleştirilir.

Ortamdaki Gönen Dengesini Katkısızlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın fazla nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki lüks nemi çekerler ve havanın rutubet oranını dengeli bir hale getirirler.

Çankırı kayaç tuzu lambasının tuz lambası afiyet açısından faydalı evetğu başlangıçlıca noktaları şu şekilde listeleyebiliriz:

Bir yandan iyileştiğinizi hissederek bir yandan da ortama bu sakin ışıkla gelen dinginliği hissedebilirsiniz. Süsleyici olarak dilediğiniz yere koyabileceğiniz ürün aynı zamanda mukannen başlı sağlı sorunlarınıza da hayır gelebilir. Tuz lambası 5 kilo evet da 10 tuz lambası kilo ürünlerini seçerek astım ya da alerji kadar istenmeyen durumları da bir nebze azaltabilirsiniz. İyonları olumlu yönde bileğmedarımaişettirmesi sebebiyle teneffüs kanalıyla ilişkin rahatsızlıklar yaşayanlar için epey faydalı evetğu bilindik ürünü, astım atakları geçiriyorsanız tercih edebilirsiniz. Sonunda almış olduğunız nefesi beş altı elan nitelikli hale getirebilir ve uykunuzun elan nitelikli olmasını sağlayabilirsiniz. Aşırı nemden dolayı oluşabilecek kas balkılarının da önüne geçen bu doğal ürünler gece lambası olarak tuz lambası da kullanılabilir. Geceleyin lambası olarak kullanıldığında hem loş ve dinlendirici ışığından faydalanmış olursunuz hem de katkısızlıklı özelliklerinden dolayı uykunuzun henüz mübarek hale gelmesini sağlarsınız. Saf malzemeden konstrüksiyonlmış bu tuz lambası dizayn ürünlere malik olgunlaşmak midein sayfamızı inceleyebilir ve sipariş kaydınızı kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Bununla beraber yeni abajur modellerimize bakabilirsiniz.

5. Uyku standardını yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayıcı, oksijen ölçüının artmasına dahi destek olabilen tuz lambası, bu etkileriyle aymazlık kalitesinin bile artmasına yardımcı oluyor. Beyin serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağ esen devam ettirebiliyor.

Yorumlarda markaların ticari saygınlıkını zedeleyici, karalayıcı ve rastgele bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Report this wiki page