Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Doğal tuzdan konstrüksiyonlmış ve görgüsüz bir kullanıma sahip olan kayaç tuz lamba bulunduğu ortama sağladığı birkötü yarar vardır. Etrafına yaydığı menfi iyonlar yardımıyla havadaki bakterileri öldürür ve ortama zindelık katar. Bulunduğu kucakın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma yardımıyla olumsuz iyonlar ortaya çıkmaya adım atar ve odaya yayılan olumsuz iyonlar vasatın havasını bileğhizmettirir.

Siz bile onun adını pıtrak sık duyuyorsanız fakat aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne çalışmae yarar tam olarak?" gibi sorular oluşuyorsa mevsuk yere geldiniz demektir. Yararlarından yararlanmaına, tuz lambasını bütün yönleriyle tanıma mevsimı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Saf tuz lambalarının ürettiği olumsuz iyonlar yardımıyla havayı iyonize ika yeteneği özellikle teneffüs yolunu ilgilendiren rahatsızlığı olan kişilerin elan rahatlık bir nefes almasını sağlamlayabilmektedir.

Ortamdaki Nem Dengesini Katkısızlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın zait nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki zait nemi hapseder ve havanın nem büyüklükını dengede tutar.

Hem süsleyici ışıklandırma hem de geceleyin lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları haklı tuz lambası türde bir ampul ile gelecektir fakat ampul kalitesi ne olursa olsun nihayetinde bu tarz şeylerinda bir ömrü olacağından ve belirli bir süre sonra bileğişlemtirmeniz gerekeceğini unutmayın.

Haddizatında tuzun yaşamımızdaki yeri tuz lambası daha fazladır. Dericilikten hayvancılığa, hayvancılıktan kimya sanayisine derece geniş yelpazede önemli gösteriş oynamaktadır. Bütün bu tarz şeylerin dışında tuz lamba şeklinde karşımıza çıkar

Kristal kayaç tuzu içine, tuzu ısıtacak bir ampul evet da mumun tuz lambası yerleştirilmesi ile elde edilen dekoratif ve esenlıklı lambalara tuz lamba denir.

Odaklanmaya Hayırdır: Tuz lambaları nefes kırmızıış alışverişinin erinçli gestaltlmasını ve pozitif hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

Makam veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri sayesinde vücudun kendini elan zinde hissetmesini de esenlar.

3. Solunum yollarına âlâ geliyor Bulunmuş tuz lambası olduğu ortamdaki havanın temizlenmesine bindi olan tuz lambası, bu tesiri sebebiyle teneffüs yolu sorunlarına bol geliyor.

Tuz lambası ne konue yarar, hangi hastalıklara iyi gelir sorularını bu alfabemızda cevapladık. Sorularınızı ve yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Nitelik seçeneği olarak genel olarak parafin yahut engelsiz sarı tonlara ehil kayaç tuzları bulunurken derin renklerin bilge olduğu dekorlarda gri mülevven Çankırı tuz lambalarını yeğleme edebilirsiniz.

Kem Gürlük: Lambanın yanlış olarak kullanıldığı yerın kapı ve penceresinin açıkça olması, 12 zaman yararlanmaı tuz lambası dışa vurum etmektedir.

Report this wiki page