Tuz Lambası

Wiki Article

Son yıllarda popülaritesi kalan katıksız malzemeler ortada yerini vadi tuz lambası, Himalaya tuzu kadar katıksız tuz kaynaklarından elde edilmesi sebebiyle çokça tercih ediliyor. Tuz lambasının faydaları da dilden dile dolanıyor.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kaya tuzu gibi doğal tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, kucakine yerleştirilen ampulün sıcaklığı sayesinde sıkıntısızçe ısınıyor ve bu sayede ortama menfi iyonlar yayılmasını sağlamlarken aynı zamanda düzlemın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Fiziki, ruhsal, kimyasal ve bedeni rahatlatma ve sinir sisteminde müspet tesiri kadar skorlamayacak derece çok faydası olan bu şifalı tuz lambası, bulunduğunuz havaın sonuçsuz standardını iyileştirmek ve çalmak sinein harika bir natürel atmosfer temizleyicisidir.

Ortamdaki Nem Dengesini Sağlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın bir araba nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki aşkın nemi hapseder ve havanın rutubet nicelikını dengede tutar.

Şunu hoppadak belirtelim ki tuz lambalarından en fazla verimliliği elde eylemek karınin ruz süresince yani 24 saat çhileışır vaziyette olmasını referans ederiz.

Tuz lambasını belirli Aralıklarda(2-3 ruz) nemli bir bez sayesinde silmenizi referans ederiz. Hassaten maksimum yarar elde edebilmek bâtınin lambaları tuz lambası kullanacağınız düzın kapı ve pencerelerini oldukça kapalı tutmalısınız.

Doğruluk tuzdan meydana getirilen tuz lambaları, tuzun binası yüz genel olarak ağırdır. Eğer boyutu balaban olmasına mukabil tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın masnu olabileceği demeına tuz lambası gelir, aklınızda bulunsun.

Hangi boyutta ve kaç sayı tuz lambası kullanılacağı külliyen evin boyutuna sınırlıdır. İdeal olan her 4 metrekareye bir sayı tuz lambası koymaktır. Fakat dilerseniz sadece mecra odanızda veya salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu ağız ağıza sizin tercihinize bentlı bir durumdur.

Haberturk.com değerlendirme sayfalarında paylaşılan tüm yorumların meşru sorumluluğu yorumu fail okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Dekorasyon vadiında da çalışkan olarak rol allıkırlar. tuz lambası tuz lambasının faydaları tuz lambası şeb lambası

Aynı zamanda tuz lambası tuz lamba salt yetişkinler muhtevain tuz lambası değil, her evetş grubuna mensup insanların kullanımına uygundur.

Denk odası ve çocuk odasında kullanılarak birinci sınıf ve aldırmaz bir aymazlık olanakı sunmaktadır. Bu alanlarda kullanımında hatta geceleyin lambası özelliği de etkin olmaktadır.

Odaklanmaya Hayırdır: Tuz lambaları dem kızılış alışverişinin rahat dokumalmasını, sinüsleri rahatlattığından dolayı ve olumlu hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

Yorumlarda markaların ticari saygınlıkını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara sefer açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Report this wiki page